Средба со градоначалникот на општина Тетово г.Билал Касам

На 08.01.2021  Во Лешочкиот манастир, митроплитот Тетовско-гостиварски г.Јосиф го прими градоначалникот на општина Тетово г. Билал Касами кој му го честита празникот на владиката и на православните верници од општина Тетово.