Средба со министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Арјанит Хоџа

27.10.2021 Митрополитот Тетовско-гостиварски г.Јосиф во Лешочкиот манастир го прими министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Арјанит Хоџа.