Средба со Н.В.П. монс. д-р Киро Стојанов и директорот на КОВЗPГ м-р Даријан Сотировски

4.02.2022 год. Во Лешочкиот манастир Митроплитот Тетовско-гостиварски г. Јосиф оствари  средба со скопскиот бискуп и струмичко-скопски епарх на Католичката црква во Република Македонија Н.В.П. монс. д-р Киро Стојанов и директорот на КОВЗPГ м-р Даријан Сотировски.