Св. Василиј Велики и Обрезание на Господ Исус Христос

На 14.01.2021 година на празникот св. Василиј Велики и Обрезание на Господ Исус Христос, митрополитот Тетовско-гостиварски г.Јосиф богослужеше света Василиева Литургија во соборниот храм св.Кирил и Методиј - Тетово. Благословено ново 2021 лето Господово.