Свечената седница по повод 3 март денот на Општина Тетовo

На покана на градоначалникот на општна Тетово г.Билјал Касами по повод 3 март денот на Општина Тетово, митрополитот Тетовско-гостиварски г. Јосиф присуствуваше на  Свечената седница.