Света тајна крштение на чедата божји Марио и Марко од Лешок

На 11.07. 2020 Митрополитот Тетовско-гостиварски г. Јосиф во Лешочкиот манастир изврши света тајна крштение на чедата божји Марио и Марко од Лешок.