Архангел Михаил во Лешочкиот манастир

21.11.2020 На празникот Архангел Михаил во Лешочкиот манастир митрополитот Тетовско-гостиварски г.Јосиф богослужеше света литургија.По литургијата беа благословени славските лебови.