Св.тајна венчание на Роберт и Симона Крстевски од Тетово

На 18.07.2020 Митрополитот Тетовско-гостиварски г.Јосиф во Лешочкиот манастир изврши св.тајна венчание на Роберт и Симона Крстевски од Тетово.