Три светители

12.02.2021 -На празникот Три светители ( Василиј Велики, Григориј Богослов и Јован Златоуст),митрополитот Тетовско-гостиварски г.Јосиф богослужеше света литургија и проповедаше во соборниот храм св.Кирил и Методиј-Тетово.