Вечерна богослужба – Прочка

На 01.03.2020 година, Митрополитот Тетовско-гостиварски г. Јосиф,  отслужи  Вечерна богослужба – Прочка, во Соборниот храм „Св. Кирил и Методиј“ – Тетово, во сослужение на свештеници  од Тетовското-архиерејско наменсиштво.

На вечерната беседеше Митрополитот г. Јосиф, беседата во целост може да ја прочитате тука...