Вечерна служба во чест на Светите Петнаесет Свештеномаченици

10.12.2021 Во навечерието на празникот на заштитниците на градот Струмица ,Митрополитот Тетовско - гостиварски г. Јосиф отслужи вечерна служба во чест на Светите Петнаесет Свештеномаченици во нивниот манастир во Струмица.