„Вера посилна од секоја криза“

21.12.2022 Митрополитот Тетовско-гостиварски г.Јосиф на покана на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи (КОВЗРГ) присуствуваше на настанот „Вера посилна од секоја криза“ - Свечен предновогодишен прием.