Во посета на семејството Ангелковски од с.Теарце

На 04.08.2020 Митрополитот Тетовско гостиварски г.Јосиф заедно со парохискиот свештеник го посетија семејството Ангелковски од с.Теарце при што на ова  семејство му беа донирани прехранбени и хигиенски производи.