Втор ден Велигден, во храмот св. Димитриј - Гостивар

25.04.2022 Воскресение - Втор ден Велигден,во храмот св.Димитриј -Гостивар света литургија богослужеше митрополитот Тетовско-гостиварски г.Јосиф во сослужение на свештеници од гостиварското намесништво.Верниот народ се причести со светите тајни.