Покров на Пресвета Богородица

На 14.10.2019 На празникот Покров на Пресвета Богородица, Митрополитот Тетовско-гостиварски г.Јосиф во храмот Успение на Богородица во Лешочкиот манастир присуствуваше на св.литургија .По литургијата митрополитот ги благослови кумските лебови и одржа пригодна беседа која може да ја прочитате тука...