Успение на Пресвета Богородица - Лешок

27.08.2020 Во манастирот Успение на Пресвета Богородица - Лешок вечерна богослужба богослужеше митрополитот Тетовско-гостиварски г. Јосиф во сослужение на свештеници од Тетовско - гостиварската епархија. По вечерната богослужба беседеше надлежниот митрополит Тетовско - гостистиварски. Беседата можете да ја прочитате тука....