Средба со градоначалничката на општина Тетово

На 12,04,2018 Митрополитот Тетовско-гостиварски г.Јосиф оствари средба со градоначалничката на општина Тетово г-ѓа Таута Арифи. Почитуваната градоначалничка во оваа прилика на митрополитот му ги честита Велигденските и останатите празници кои престојат.