Средба со министерот за култура на Р.М г. Роберт Алаѓозовски и Директорот на Музеј на Македонија г. Гордан Николов

31.12.2017 Митрополитот Тетовско-гостиварски г. Јосиф во манастирот  Свети Наум Охридски на Попова Шапка оствари средба со министерот за култура на Р.М г. Роберт Алаѓозовски и директорот на Музеј на македонија г. Гордан Николов.