Трета недела по Воскресение

22.04.2018 Трета недела по Воскресение, недела посветена на Жените Мироносици, Митрополитот Тетовско-гостиварски г. Јосиф богослужеше света Златоустова литургија во соборниот храм свети Кирил и Методиј во Тетово. На литургијата празнично слово беседеше митрополитот г. Јосиф и истото можете да го прочитате на следниов линк ....