Честитка до новоизбраниот директор на Комисијата за односи со верските заедници и религиозните групи

Тетовско-гостиварската православна епархија, од името на Надлежниот епархиски архиереј, Неговото Високопреосвештенсво, Митрополитот Тетовско-гостиварски г. Јосиф, од чесното свештенство и од името на верниот народ, на новоизбраниот директор на Комисијата за односи со верските заедници и религиозните групи г. Даријан Сотировски од Тетово – му го честита изборот за директор и му посакува плодна работа и успешна соработка.

Со почит,

Митрополитот Тетовско-гостиварски г. Јосиф