79 години слободен Гостивар

17.11.2023 Митрополитот Тетовско-гостиварски г.Јосиф присуствуваше на  Свечена академија по повод 18-ти Ноември денот на ослободување на Гостивар која се одржа во Голема сала на НУКЦ „АСНОМ" - Гостивар.