79 години - Слободно Тетово

18.11.2023 Митрополитот Тетовско-гостиварски г.Јосиф присуствуваше на градската свеченост по повод 79 години -Слободно Тетово во Центар за култура
„Иљо Антески-Смок"-Тетово.