Cредба со г.Нухи Незири

24.04.2022 Градоначалникот на општина Теарце г.Нухи Незири оствари средба со Митрополитот  Тетовско-гостиварски г.Јосиф во Лешочкиот манастир и го честита големиот христијански празник Велигден.