Cредба со Гостиварскиот  муфтија Х. Сабахудин еф. Зендели

29.12.2022 Митрополитот Тетовско-гостиварски г. Јосиф во Гостиварското  архијерејско намесништво при соборниот храм Пресвета Богородица-Гостивар, оствари средба со Гостиварскиот  муфтија Х. Сабахудин еф. Зендели.