Cредба со градоначалникот општина Брвеница г.Јовица Илиевски

На ден 10.03. 2023 година, Митрополитот Тетовско-гостиварски г. Јосиф во општина Брвеница оствари средба со градоначалникот г.Јовица Илиевски.