Cтредба со градоначалникот на општина Гостивар проф.д-р Арбен Таравари

13.12.2021 Митрополитот Тетовско-гостиварски г.Јосиф имаше стредба со градоначалникот на општина Гостивар проф.д-р Арбен Таравари.