Cв. Спиридон Чудотворец

25.12.2020 на празникот св. Спиридон Чудотворец во параклисот посветен на денешниот светител во с.Старо село - Тетово митрополитот Тетовско-гостиварски г. Јосиф изврши благословување на кумскиот леб и водосвет.