Cвета тајна венчание на Николче и Андријана Давидоски од Маврово

28.10.2023 Во црквата св.Никола -Маврово,митрополитот Тетовско-гостиварски г. Јосиф изврши света тајна венчание на Николче и Андријана Давидоски од Маврово.