Ден на третиот пешадиски баталјон

На 30.08.2023 година митрополитот Тетовско-гостиварски г.Јосиф на покана на командантот на касарната потполковник Игор Станковски во Тетово  присуствуваше на одбележување на денот на третиот пешадиски баталјон.