Денот на општината Тетово

05.03.2019 год. На покана на градоначалничката на општина Тетово г-ѓа Теута Арифи, Митрополитот Тетовско-гостиварски г.Јосиф присуствуваше на свечената седницата на Совет на Општина Тетово по повод Денот на општината Тетово 3 Март.