Мало повечерие со читање на четвртата статија од Акатистот кон Пресвета Богородица

На 12.04.2024 г., во четвртиот петок од Великиот пост, Митрополитот Тетовско-гостиварски г. Јосиф, отслужи Мало повечерие со читање на четвртата статија од Акатистот кон Пресвета Богородица, во храмот Пресвета Богородица- Гостивар. На крајот од Малото повечерие, Митрополитот г. Јосиф го благослови петолебието.