Недела на слепиот

06.06.2021 Недела на слепиот во соборниот храм прес.Богородица-Гостивар света литургија богослужеше и проповедаше надлежниот митрополит на Тетовско-гостиварската епархија г.Јосиф во сослужение на свештеници од Гостиварското архиерејско намесништво.