Недела на жените мироносици

16.05.2021 Недела на жените мироносици во соборниот храм св.Кирил и Методиј, света литургија богослужеше митрополитот Тетовско-гостиварски г.Јосиф во сослужение на свештеници од Тетовското намесништво.