Pаботна средба со Амбасадорот на Р. Франција во Р. Македонија

09.10.2020 Во седиштето на Тетовско-гостиварската епархија при МПЦ-ОА надлежниот епархиски архереј г. Јосиф го прими г. Кристијан Тимоние амбасадор на Р.Франција.