Покаен Канон на „Св. Андреј Критски“

На 10.04.2019 година, Неговото високопреосвештенство, Митрополитот Тетовско-гостиварски г. Јосиф, во Соборниот храм „Св. Кирил и Методиј – Тетово,  богослужеше ( I бдение) утрена, со Големиот Покаен Канон на „Св. Андреј Критски“.