Работна средба

25.11.2019.Митрополитот Тетовско-гостиварски г. Јосиф во Општина Теарце оствари средба со градоначалникот г.Исен Асани и директорот на комисијата за верски заедници и религиозни групи г. Даријан Сотировски.