Работна средба со г. Даријан Сотировски.

17.11.2023 , Митрополитот Тетовско-гостиварски г. Јосиф во Лешочкиот манастир го прими Директорот на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи г. Даријан Сотировски.