Работна стредба со г. м-р Мемет Селмани директор на Н.У.Национален конзерваторски центар на Р.М

23.11. 2020 Митрополитот Тетовско-гостиварски г.Јосиф во Лешочкиот манастир го прими г. м-р Мемет Селмани директор на Н.У.Национален конзерваторски центар на Р.М. Директорот и надлежниот митрополит извршија увид на започнатите градежни активности кои ги реализира конзерваторскиот центар на црквата прес.Богородица од 14 век и стариот конак при манастирот.