Средба со новоизбраниот градоначалник на општина Брвеница г.Јовица Илиевски

01.12.2021 Во Лешочкиот манастир Митрополитот Тетовско - гостиварски г. Јосиф го прими новоизбраниот градоначалник на општина Брвеница г.Јовица Илиевски. Во оваа прилика митрополитот г.Јосиф му посака успех и плодна работа во раководењето на општината.