Средба со новоизбраниот градоначалник на општина Теарце г.Нухи Незири

12.11.2021 На покана на новоизбраниот градоначалник на општина Теарце г.Нухи Незири ,митрополитот Тетовско-гостиварски г.Јосиф ја посети општината и му честиташе за функцијата градоначалник на општина Теарце.