Средба со ректорот на УКИМ проф-д-р Никола Јанкуловски

На 12.10.2018 Митрополитите Тетовско-гостиварски г.Јосиф и Кумановско-осоговски г.Јосиф придружувани од архимандритот Григориј ,во Ректоратот на УКИМ остварија средба со ректорот проф-д-р Никола Јанкуловски