Сретение во соборниот храм прес.Богородица - Гостивар

5.02.2021 на празникот Сретение во соборниот храм прес.Богородица-Гостивар митрополитот Брегалнички г.Иларион во сослужение на надлежниот митрополит Тетовско-гостиварски г.Јосиф богослужеше света литургија.