Св.Климент Охридски-Патрон празник на МПЦ-ОА

08.12.2021 Св.Климент Охридски-Патрон празник на МПЦ-ОА. Литургија во соборниот архиепископски храм. Повеќе на сајтот на mpc-spe.mk