Телеграма со Честитки по повод празникот Успеније на Пресвета Богородица

Телеграма со Честитки по повод празникот Успеније на Пресвета Богородица кој е и манастирска слава на Лешочкиот манастир упати директорот на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи м-р Даријан Сотировски.