Xрамовата слава Архангел Михаил во с.Јегуновце

На 21.11.2018 На празникот и храмовата слава Архангел Михаил во с.Јегуновце Митрополитите Тетовско-гостиварски г.Јосиф и Митрополитот Европски г.Пимен ги благословија кумските лебови.Црковниот одбор и кумовите приредија трпеза на љубовта за сите верници.