Беседа на Митрополитот Тетовско-гостиварски г.Јосиф по повод осветување на камен темелник

Беседа на Митрополитот Тетовско-гостиварски г.Јосиф по повод осветување на камен темелник за нов конак од западното крило на Лешочкиот манастир.Беседата може да ја прочитате тука.....