Хуманитарна дејност

На 16.01.2020 Митрополитот Тетовско-гостиварски г.Јосиф заедно со ѓаконот и вероучител Илија Дестотовски го посетија шест 6 членото семејство Ќулбасови од с.Брвеница на кое му беше неопходна помош во храна и хигиенски средства.