Недела на отците на првиот Вселенски собор

На 31.05.2020 Недела на отците на 1-Вселенски собор,митрополитот Тетовско-гостиварски г.Јосиф богослужеше света литургија во Лешочкиот манастир. Верниот народ се причести со светите тајни.На литургијата беседеше митрополитот г.Јосиф ....линк