Средба со претседателот на МАНУ

Митрополитот Тетовско-гостиварски г.Јосиф оствари средба со претседателот на МАНУ академик Љупчо Коцарев.На средбата присуствуваа и академик Горги поп Атанасов и проф.д-р Сашо Цветковски-научен советник при МАНУ