Св. Атанасиј Велики

31.01.2021 на празникот посветен на Св. Атанасиј Велики, митрополитот Тетовско-гостиварски г. Јосиф богослужеше света литургија и беседеше во Лешочкипт манастир. По литургијата беше благословен кумскиот леб.